Vice- eller Beredskabsinspektør til operativ uddannelse

Opdateret: 09 juni 2022

Brænder du for beredskabsfaglighed og operativ uddannelse, og er du en dygtig formidler selv inden for komplekse emner? Så er du måske den nye kollega vi søger til en nyoprettet stilling inden for operativ uddannelse i TrekantBrand.

 

Om stillingen

En hjørnesten I TrekantBrand er faglig udvikling af vores beredskab igennem uddannelse, hvorfor vi vægter uddannelsesområdet særdeles højt. Vi har netop indgået en unik samarbejdsaftale med Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse, hvorfor vi har valgt at oprette denne nye stilling, der skal være med til at styrke vore operative uddannelser.

Du kommer til at indgå i afdelingen Operativ Planlægning, hvor den operative uddannelse er forankret. Her skal du sammen med eksisterende kolleger være ansvarlige for at planlægge og koordinere alle TrekantBrands operative uddannelser, lige fra brandmandsuddannelsen til indsatslederuddannelsen samt diverse øvelser. Dit specifikke ansvarsområde, vil afhænge af dine kompetencer og dine interesser.

Samarbejde med Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse
Stillingen er oprettet i et samarbejde med Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse, med henblik på at styrke begge organisationer igennem videndeling. TrekantBrand bistår Beredskabsstyrelsen med undervisning på Center for Uddannelses kurser. På den måde bidrager TrekantBrand til kurserne med viden fra en praktisk kontekst. Samtidigt får TrekantBrand den nyeste viden med tilbage fra Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse, og styrker dermed den beredskabsfaglige udvikling i TrekantBrand.